Atsiliepimai
Aprašymas
Šaltųjų patiekalų ruošimo principai – informacija apie produktus, gaminimo techniką ir maisto ruošimo būdus. Knygoje rasite beveik 2000 spalvingų nuotraukų ir išsamius jų aprašymus. Ši nauja knyga – kulinarų ir virėjų vadovas. Ši receptų ir patarimų knyga neišvengiamai reikalinga gaminant šaltuosius patiekalus ir ruošiant stalus su jais. Visoje knygoje gausybė nuotraukų, sunkesni gaminimo metodai suprantamai ir pateikiami aprašant kiekvieną darbo eigos etapą.
EXTRA 20 % nuolaida
Kupono kodas: EXTRA
Akcija baigiasi už 20:52:48
Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.
Šaltųjų patiekalų ruošimo principai – informacija apie produktus, gaminimo techniką ir maisto ruošimo būdus. Knygoje rasite beveik 2000 spalvingų nuotraukų ir išsamius jų aprašymus. Ši nauja knyga – kulinarų ir virėjų vadovas. Ši receptų ir patarimų knyga neišvengiamai reikalinga gaminant šaltuosius patiekalus ir ruošiant stalus su jais. Visoje knygoje gausybė nuotraukų, sunkesni gaminimo metodai suprantamai ir pateikiami aprašant kiekvieną darbo eigos etapą.
Atsiliepimai